Настолни приложения

DAC - Dish Antenna Calculator (Калкулатор на параболични антени)

Това е проекта, който написах за илюстрация към дипломната работа на брат ми. Приложението изчислява параметрите на VSAT параболична антена и показва няколко красиви графики и схеми.

Web приложения

Лихвен калкулатор

Приложението изчислява лихвата по депозитни сметки за определен период, като показва салдото по сметката. То може да изчислява както проста така и сложна лихва.

Ипотечен калкулатор

С този калкулатор можете да изчислявате както месечната анюитетна вноска така и сумата която можете да получите срещу дадена ипотека. Също така той може да показва и погасителния план.

Сайтове

sotirov-bg.net

Това е сайта на моя домашен сървър. Глвната му цел е да информира потребилея за съществуването си и да го насочва към поддържаните страници и приложения. Осигурява информация за състоянието на машината и статистическа информация за използваните ресурси.

Лични страници

Моите лични страници. Съдържат информаиця за мен и за нещата които правя.

Сватбата на сем. Сотирови

Сватбен албум на семейство Сотирови. Проекта е замислен и реализиран от жена ми Ива, но моята роля в него е немалка. Оказване на техническа помощ, помощ при прилагане на страндартите и редакция.

Преводи

Bugzilla на български

Това е официалния превод на Bugzilla на Български, като част от преводите на обществото на Mozilla в България, което има за цел качествен превод и локализация на продуктите на организацията Мозилла.

Други

Пакети за Slackware

Използвам Slackware Linux от 2001-a. От началото на 2005-a започнах да правя пакети за моята машина и реших да ги споделя. Можете да посетите SlackPack - сайта посветен на Slackware пакетите ми. Някои от тях са регистрирани също на специализирания сайт LinuxPackages.